Bekijk ook: DFIP.nl Camera2go.nl
Uw account: Inloggen Registreren

Canvascompany staat voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij de Canvascompany bovenaan. Het gebruik van hoogwaardige canvas en inkten zorgt voor de levering van een foto op canvas met een levensechte uitstraling tegen een betaalbare prijs. De foto’s worden geprint op watervast canvas. Vlekken of stof kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Door het gebruik van de beste inkten garandeert Canvascompany een kleurechtheid van enkele tientallen jaren.

Professioneel
Door de nadruk op kwaliteit is Canvascompany uitermate geschikt als leverancier van professionele klanten. De pro-klant kan via een speciale site (www.canvascompanypro.nl)  inloggen en ontvangt vervolgens standaard 10 % korting op de reguliere prijzen. Door de mail- en belservice staan pro’s altijd direct in contact met de Canvascompany en kunnen ze rekenen op een goede service bij de afhandeling van hun bestellingen. 

Het bestelsysteem van de Canvascompany is vernieuwd en zeer klantvriendelijk. De fotograaf/klant kiest thuis zijn of haar foto(‘s) en bestelt deze via het vernieuwde bestelsysteem in enkele minuten. Het canvasdoek wordt geprint en gespannen op een houten frame. Hier heeft de klant de keuze uit een houtdikte van 2 of 4 cm dik. De doeken worden vervolgens thuis afgeleverd. De Canvascompany levert gratis in heel Nederland. Verder rijdt er een eigen koerier door Nederland die de grotere doeken  van de Canvascompany langs brengt.
 
Canvascompany is al jaren marktleider als het gaat om het afdrukken van foto’s op canvas.  De mooiste foto’s  - bijvoorbeeld van de trouwerij, de kinderen, een speciaal jubileum, de huisdieren, de vakantie of noem maar op – drukt Canvascompany af op canvas. De canvassen zijn een blikvanger in elke kamer van het huis. Zo fleurt een canvas de muur op boven de bank in de huiskamer, boven het bed in de slaapkamer, in de hal of de keuken. De canvassen zijn verkrijgbaar in ieder denkbaar formaat.

Gerelateerde beste digitale camera's

Waar moet ik op letten bij het kopen van een cameratas?
Waar moet je op letten bij het kopen van een geheugenkaart voor de digitale camera?
Canvascompany staat voor kwaliteit
Goedkoop printen

Doe ook mee aan de fotowedstrijd! Klik hier