Bekijk ook: DFIP.nl Camera2go.nl
Uw account: Inloggen Registreren

Tips voor originele verjaardagscadeaus met Groupon

canvas_picture.jpgLaat een blijvende indruk achter bij familie en vrienden
Cadeau-ideeën voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden zijn vaak niet gemakkelijk. Een stropdas of een overhemd voor de mannen en een bos bloemen voor de vrouwen; origineler dan dat wordt het vaak niet. Hoog tijd dus om met een paar goede tips te komen waar je de persoon in kwestie positief mee zal verrassen en een blijvende indruk achter zal laten! 
 
Flexibele muurdecorate met persoonlijke touch
Een bos bloemen is na een week alweer van de tafel en bij een stropdas of overhemd is het nog maar de vraag of het wel zijn smaak is. Een betere keuze zijn foto-cadeaus zoals je favoriete foto op canvas of op een textieldoek. Met een deal van Groupon hoeft een kunstwerk nu geen fortuin te kosten. Voor €49 krijg je nl. al een trendy textieldoek van 40 x 60 cm op een aluminium frame. De normale prijs is €110 en je bespaart dus meer dan 50%. Verschillende grotere formaten zijn ook beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen een zelfgemaakte foto te uploaden, maar heb je er geen van de jarige, dan is er geen ramp: Groupon heeft tevens een uitgebreide database met prachtige designs waar je voor kunt gaan. Na de korte productietijd wordt het eindresultaat dan gratis bij je thuisbezorgd. Dit cadeau zal ongetwijfeld goed bruikbaar zijn: kale witte muren kunnen erdoor opgevrolijkt worden en men kan zelf kiezen of ze het in hun slaap-, woon- of hobbykamer plaatsen. 
 
Doe creatief met breed aanbod aan fotoideeën
Voor de creatieven onder ons is een zelfgemaakt fotocadeau natuurlijk helemaal origineel. Een fotoboek op A4-formaat of groter bijvoorbeeld met de leukste kiekjes van de familievakantie of gewoon de beste stapavondjes uit zal jaren later nog voor herinneringen zorgen. Met de acties van Groupon betaal je slechts €3 per poster i.p.v. €20. De foto's worden op kwaliteits fotopapier afgedrukt en bij je thuisbezorgd. Ook de fotoboeken zelf, plus andere producten zoals fotolijsten, afgedrukte foto's op mokken, t-shirts etc. kun je gelijktijdig via de partner van Groupon bestellen. 
 
Groupon ook voor je eigen kwaliteits fotoprints
Natuurlijk hoeft het niet per se voor een cadeau te zijn; ook als je je eigen vakantiekiekjes af wilt drukken kun je met Groupon veel besparen. Nadat je je foto's van je camera naar je computer heb geupload kun je via een gemakkelijk programma de foto's opsturen en, mocht je dat willen, bewerken. Dit geeft je de mogelijkheid om eventuele rode ogen weg te halen of de helderheid van de foto te optimaliseren. Ook kun je delen van een foto knippen of een witte rand toevoegen. Binnen enkele dagen nadat je je bestelling hebt ingevoerd ontvang je de foto's in de bus. Kijk voor deze en meer kortingsbonnen voor shoppen in Amsterdam gelijk op deze site!
 

Gerelateerde hoe maak ik...

Foto's van honden
Tips voor originele verjaardagscadeaus met Groupon
Hoe maak ik foto's met tegenlicht?
Hoe maak ik een origineel t-shirt voor koninginnedag?
hoe kan ik een foto wazig maken?

Doe ook mee aan de fotowedstrijd! Klik hier