Bekijk ook: DFIP.nl Camera2go.nl
Uw account: Inloggen Registreren

Hoe maak ik een origineel t-shirt voor koninginnedag?

Wil jij het meest originele t-shirt op 30 april hebben? Dat je t-shirt oranje moet zijn is zeker, maar de tekst erop kan van alles zijn! Als je zelf een t-shirt ontwerpt, is het handig om erbij stil te staan wat je er precies op wilt. 

Een foto kan een goede optie zijn, maar de kwaliteit van de foto kan slecht worden als hij op grote schaal wordt afgedrukt op een shirt. De foto die je wilt plaatsen moet dus zeer scherp zijn en ook niet te licht of juist te donker. Het is handig een foto te gebruiken waarop je veel contrast hebt tussen donker en licht, bijvoorbeeld een donker object en een lichte achtergrond, zodat ook dit contrast ervoor kan zorgen dat je foto zo duidelijk mogelijk afsteekt tegen het t-shirt. 

Wil je liever enkel een tekst of een plaatje? Zorg er dan voor dat de tekst niet te lang is en dat het plaatje vrij simpel is. Als je op zoek bent naar adresjes waar je je t-shirt kunt laten bedrukken, houd dan rekening met het tarief voor het bedrukken. Vraag van tevoren naar de kosten van het afdrukken en vergelijk eens een paar eindresultaten van verschillende bedrijven. Zo weet je goed wat voor kwaliteit je kunt verwachten.

Gerelateerde hoe maak ik...

Foto's van honden
Tips voor originele verjaardagscadeaus met Groupon
Hoe maak ik foto's met tegenlicht?
Hoe maak ik een origineel t-shirt voor koninginnedag?
hoe kan ik een foto wazig maken?

Doe ook mee aan de fotowedstrijd! Klik hier